Artikel i Riders Notebooks første magasin

Artikel i Riders Notebooks første magasin

8. december 2018 Af Vicky Mathiesen

Da Riders Notebooks første magasin udkom, var Dejo og jeg med i det. Vi havde nemlig lige haft vores anden sejr i Falsterbo Hunting.

Læs artiklen her:

 

Falsterbo Hunting
Vicky Mathiesen vandt for andet år i træk den populære hunting klasse i Falsterbo, på trods af hård konkurrence fra specielt de svenske ryttere og en svære bane med højere forhindringer end sidste år lykkes det igen at vinde på Dejo, som er 15 år gammel.
-Jeg havde forberedt mig mindre i år og trænet på mindre forhindringer for at kunne træne et højt tempo, jeg har sørget for at holde konditionen i top og holde Dejo glad, han er 15 år så jeg skal passe godt på ham så han ikke får skader. Op til træner jeg så forskelligt som muligt for at holde ham glad, det er i vand og i skoven, jeg sørger for at vise ham så meget forskelligt som muligt så han ikke begynder at kede sig og blive utidig. Det var som sidste år en kæmpe oplevelse at ride ind på den store arena til publikums jubel, man bliver nærmest båret af suset det sidste stykke, det er fantastisk.
Vicky håber at hun og Dejo er klar til at forsvare Falsterbo Hunting 2019 og hvem ved om det bliver en trippel sejr -hvis vi er klar vil jeg gøre alt for at vinde igen.
Falsterbo Hunting er bygget op som en terrænspringning og er meget publikumsvenligt, rytterne starter på springbanen i den store Arena for så at springe ud af banen over springbane hegnet, ud på en rute med 19 terrænspring på ca 1,5 km, det afsluttes igen i den store arene med jubel og klapsalver fra publikum som har kunne følge ridtet ude på ruten på storskærmen i arenaen. Det er en meget populær klasse og ryttere som Peder Fredricson har vundet tilbage i 1999.