Når fodring bare er nemt.

Når fodring bare er nemt.

18. december 2018 Af Vicky Mathiesen

Jeg har i flere år fodret mine heste med Aveve hestefoder, og det fungerer fantastisk for mine heste.

Faktisk startede det med at jeg brugte Aveve til Dejo, for at han var i topform til at gå military og på et tidspunkt indgik jeg så et samarbejde med Aveve Danmark, om foder til alle mine heste.

Dejo fodres med Aveve Energy Mix, et top sportsfoder til præstationer hvor udholdenhed og power er nødvendigt.
Energy Mix er udviklet til heste der skal være i topform på stævnebanerne. I Energy Mix har man kombineret energikilderne, så hesten får den helt rette balance mellem hurtig og langsom energi.
Indholdet af LinexPlus, som består af ekstruderet hørfrø (omega-3 fedtsyrer) og fibre af høj kvalitet, sikrer stor udholdenhed og optimerer fordøjelsen.
Energy Mix er desuden tilsat VitaPlus som indeholder mikromineralerne kobber, mangan, zink og selen i organisk form for bedst mulige udnyttelse, samt rødbedeflakes for at stimulere produktionen af de røde blodlegemer, hvilket har en positiv effekt mod træthed og jernmangel.
Denne sammensætning sikrer optimale betingelser for sportshestens trivsel, muskelopbygning, udholdenhed og power.

Energy Mix indeholder 15% havre, har et højt fedtindhold og er ideelt til udholdenhedssport

Jeg oplever aldrig at Dejo er så overgearet at han ikke kan koncentrere sig om sit job, eller at han bliver tosset og spooky. Heller ikke efter fridage. Men jeg oplever heller aldrig at han løber tør for energi og bliver træt og slap.

Som tilskud til hans daglige foder får han to Aveve tilskudsprodukter. MSM/Glucosamine og Biotin Extra.

MSM/Glucosamine for at holde hans led sunde og velfungerende og Biotin Extra for at styrke hans hove.

Katniss fodres med Aveve Control Mix, et top sportsfoder til heste der ikke tolererer havre.
Control Mix er den perfekte blanding til heste der ikke tolererer havre, men hvor man stadig ønsker power, udholdenhed og energi i den daglige træning.
Kombinationen af forskellige de energikilder, herunder LinexPlus der består af ekstruderet hørfrø og fibre af høj kvalitet, sikrer stabil og vedvarende energi.

Control Mix er desuden tilsat VitaPlus som indeholder mikromineralerne kobber, mangan, zink og selen i organisk form for bedst mulige udnyttelse, samt rødbedeflakes for at stimulere produktionen af de røde blodlegemer, hvilket har en positiv effekt mod træthed og jernmangel.
Denne unikke sammensætning sikrer optimale betingelser for sportshestens trivsel, muskelopbygning, udholdenhed og energi!

Control Mix er havrefri og ideelt til sportsheste, hvor man ønsker at bevare kontrollen.

Katniss er en varm dame, som qua hendes unge alder godt kan tabe fatningen lidt i stressende situationer, men jeg synes at Control Mixen fungerer godt for hende.

Til begge heste bruger jeg desuden Aveves to mash produkter. All-In Soup Mash bruger jeg om vinteren, og Recup Mash, som indeholder extra elektrolytter, bruger jeg om sommeren

      

Dertil får begge heste naturligvis en masse god grovfoder, som altid er alfa og omega for hestens trivsel og velvære.